RBC simpel langs FC Bergen

23-02-2017

ROOSENDAAL - RBC heeft het oefenduel met FC Bergen gemakkelijk gewonnen. In het eigen Herstaco Stadion werd met 4-0 gewonnen van de nummer zes uit de 3e klasse A.

RBC begon goed aan het duel, want al snel kon Anwar Tarfit de score openen. De ploeg uit Bergen op Zoom kreeg ook enkele goede mogelijkheden om tot scoren te komen, maar deze gingen rakelings naast of doelman Thierry Aarts kon redding bieden. Aan de andere kant was het wel weer raak toen Tarfit de score verdubbelde. Furkan Demir kreeg nog een grote kans op 3-0 in de eerste helft, maar de kleine buitenspeler schoot hoog over.

In de tweede helft liep RBC nog uit naar 4-0, maar de score had veel hoger kunnen zijn. Tarfit schoot een aantal keer in kansrijke positie naast. Jovanni van Nijnatten schoot tussendoor wel raak. In de slotminuten maakte de ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen er nog 4-0 van toen de complete verdediging inclusief keeper van FC Bergen was uitgespeeld en Tarfit het doelpunt aan Rick Santbergen schonk.

RBC - FC Bergen 4-0 (2-0)

Scoreverloop: 1' Anwar Tarfit 1-0; 30' Anwar Tarfit 2-0; 67' Jovanni van Nijnatten 3-0; 85'Rick Santbergen 4-0

Scheidsrechter: V.d. Ree