• Verslaggever: Jan-willem kuijten

een oefenwedstrijd RBC J08 TEGEN MOC’17 J09-1

Vandaag staat er een oefenwedstrijd voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 09.00 aanwezig moest zijn bij het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen M.O.C.’17 J09-1.

1ste helft begon om 09.30
2e minuut de eerste kans voor Moc’17 was gelijk raak. 0-1.
3e minuut Morris kreeg een kans, maar de keeper hield de bal tegen.
5e minuut een afstandschot van Ray wordt maar net tegen gehouden door de keeper.
7e minuut Morris met een schot op het doel maar gaat net naast het doel.
10e minuut de tweede kans van Moc’17 werd tegengehouden door Quinn.
11e minuut nog een kans voor Moc’17 maar Quinn kon de bal uit zijn doel tikken.
12e minuut een doelpunt voor RBC Dani D scoort op aangeven van Ray de 1-1.
13e minuut was het weer Dani D die scoorde en bracht RBC op voorsprong 2-1.
14e minuut werd een schot van Morris geblokt door de verdediging.
16e minuut een doelpunt voor RBC. Morris schiet raak in de rechter onderhoek. Zo wordt het 3-1.
17e minuut Morris kon weer scorenen bracht RBC op een 4-1 voorsprong.
18e minuut een vrijetrap voor Moc’17 wordt net naast het doel geschoten.
20ste minuut een voorzet van Dani B op Morris die nog net voor rust scoorde en zo wordt het 5-1.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begint om 09.50
21ste minuut kreeg Moc’17 gelijk een kans maar werd gepakt door Quinn.
22ste minuut kreeg Morris een kans maar keeper redt de bal.
23ste minuut een schot van Ray gaat net naast het doel.
25ste minuut kwam Moc’17 terug in de wedstrijd en scoorde 5-2.
26ste minuut Ray geeft een voorzet op Morris die de bal in het doel kon schieten en maakt de tussenstand groter. 6-2.
27ste minuut gelijk na de afstrap pakt Ray de bal af en ging alleen op de keeper af en scoorde de 7-2.
30ste minuut scoort Dani D. De bal belandt precies in de hoek van het doel. 8-2.
32ste minuut een corner Moc’17 komt hoog voor het doel Quinn pakt de bal op het hoogte punt. Wat een fantastische redding was dit.
34ste minuut een schot van Ray gaat via de paal in het doel en RBC komt op een 9-2 voorsprong.
36ste minuut scoort Moc’17 de 9-3 door een afstandschot.
36ste minuut gelijk na de aftrap van RBC kom Moc’17 aan de bal en met een afstandschot komen ze terug in de wedstrijd en wordt het 9-4.
37ste minuut een doelpunt voor RBC. Gescoord door Liam die de bal binnen kon tikken 10-4.
38ste minuut een foutje van Quinn die de bal door zijn handen liet glippen. Dat brengt de score op 10-5.
40ste minuut scoort Dani D de 11-5 voor RBC.
40ste minuut Moc’17 kreeg de laatste kans van de wedstrijd. Gelukkig kon Quinn voorkomen dat Moc’17 scoorde.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: M.O.C. ‘17 mocht beginnen.