1ste helft begon om 09.45
2e minuut een vrijetrap voor Unitas’30 gaat maar net naast het doel.
7e minuut een kans voor Dani D. Helaas, want de keeper kon redding brengen.
8e minuut kon Ray op het doel schieten maar de keeper kon de bal pakken.
9e minuut een corner voor RBC. Deze werd genomen door Morris en scoorde zo de 0-1.
12e minuut kwam Unitas’30 met een afstandschot. Quinn pakte de bal.
13e minuut weer een schot van Unitas’30 maar Quinn lag dit keer weer in de goede hoek om de bal te pakken.
15e minuut speelt Morris zich goed vrij en schoot de bal in de verre hoek van het doel. RBC komt op 0-2.
16e minuut gelijk na de aftrap pakt Dani D de bal af. Hij scoort de 0-3 voor RBC.
17e minuut een schot vanaf de middellijn. Dani D valt achter de keeper in het doel en RBC komt op 0-4 voorsprong.
18e minuut een kans voor Dani D die hij eigenlijk voor moest geven, want er stonden twee spelers vrij voor het doel.
19e minuut een corner wordt genomen door Morris. Hij schiet de bal naar Liam die hem gelijk uit de lucht schiet, de bal gaat net naast het doel.
20ste minuut komt Unitas er gevaarlijk uit. Quinn was goed aan het opletten en kon de bal op tijd pakken.
20ste minuut gelijk nadat Quinn de bal had gepakt schiet hij deze naar voren toe. De bal komt bij Dani D terecht en scoort zo de 0-5 voor RBC.

De scheidrechter floot af voor de rust en zo konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 10.15.
21ste minuut een solo actie van Dani D maakt hij beheerst af en zo komt RBC op een 0-6 voorsprong.
25ste minuut komt Unitas’30 er voor de eerste keer in de tweede helft uit en schoot op het doel. Quinn pakte de bal.
26ste minuut Phellon schiet de bal naar voren, komt terecht bij Dani D en schiet de bal achter de keeper. Hij maakt de stand 0-7.
27ste minuut een assist van Phellon op Dani D, de bal komt weer achter de keeper van Unitas’30 en zo vergroot RBC de score naar 0-8.
29ste minuut een corner voor Unitas’30 wordt hoog voor gegeven. Gelukkig  pakt Quinn de bal op zijn hoogte punt.
30ste minuut kreeg Morris een mogelijkheid om te scoren, maar helaas kon de keeper nog net redding brengen.
31ste minuut een slecht uit verdedigende bal komt terecht bij Dani B. Hij schiet gelijk op het doel maar helaas kwam zijn schot hard tegen de paal aan.
33ste minuut RBC komt op een 0-9 voorsprong door een mooie schot van Morris.
34ste minuut scoort Unitas’30 de 1-9. Het lukte Quinn helaas niet om de 0 weten te houden.
35ste minuut een mogelijkheid voor Unitas’30. Quinn duikt de bal uit de hoek.
36ste minuut een vrijetrap werd genomen door Morris. Deze wordt gepakt door de keeper.
39ste minuut een schot op de lat van Unitas’30 komt terug, Quinn kreeg de bal tegen zijn oog en belandde bal in het doel. Zo wordt het 2-9.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: Unitas’30 mocht beginnen.