• Verslaggever: Jan-willem kuijten

een oefenwedstrijd RBC J08 TEGEN V.V. Beek Vooruit J09-1

Vandaag staat er een oefenwedstrijd voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 17.00 aanwezig moest zijn bij het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen VV Beek Vooruit J09-1.

1ste helft begon om 17.30
Binnen 30 seconden was het al raak voor Beek vooruit 0-1.
3e minuut kwam Beek vooruit al op een 0-2 voorsprong.
4e minuut een mooie schot van 16 meter van Ray brengt RBC terug in de wedstrijd 1-2.
5e minuut schoot Ray een vrijtrap op de paal.
6e minuut speelde Morris zich goed vrij en schoot zo de 2-2 in de netten.
8ste minuut kwam Beek Vooruit weer op een voorsprong en scoorde 2-3.
8ste minuut een schot van Dani D die wordt gered door de keeper.
16e minuut een schot van eigen helft van Liam kon nog maar net door de keeper gered worden.
17e minuut kreeg Dani D de bal door een slechte uittrap van de keeper en strafte deze gelijk af . Hij scoorde de 3-3.
17e minuut gelijk na de aftrap pakte Morris de bal af en schoot op het doel. Hij scoorde de 4-3 voor RBC.
19e minuut kreeg Ray de bal aangespeelt door Phellon, schoot op het doel, helaas pakt de keeper de bal.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begint 17.55
21ste minuut een goede assist van Liyaam kwam bij Morris terecht, schoot gelijk op het doel en scoorde de 5-3.
22ste minuut een uitbraak van Beek Vooruit richting het doel, Quinn was alert en pakte de bal.
24ste minuut een prachtig doelpunt van Morris die RBC op een 6-3 zet.
26ste minuut een lastige bal pakt Quinn nog netjes uit de hoek.
27ste minuut een assist van Ray op Morris die de keeper passeert en zo de 7-3 scoorde.
27ste minuut gelijk na de aftrap pakte Liyaam de bal af, ging alleen op de keeper af en scoorde 8-3 voor RBC.
28ste minuut een corner voor Beek Vooruit wordt uit de lucht gepakt door Quinn.
30ste minuut had de keeper van Beek Vooruit twee goede reddingen op schoten van Liam.
30ste minuut een mooie aanval van RBC.  Een assist van Liyaam komt terecht bij Morris. Hij kon de bal rustig binnen tikken en zet daarbij de 9-3 op het scorebord.
31ste minuut een schot vanaf de middenlijn van Dani B gaat over de keeper heen en zo wordt het 10-3 voor RBC.
38ste minuut  Beek Vooruit scoort de 10-4.
40ste minuut een verre uittrap van Quinn op Morris, hij zag Dani D vrij staan en scoorde de 11-4

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: Beek Vooruit mocht beginnen.