Vandaag onze 7e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 3
RBC J08 TEGEN B.S.V. BOEIMEER J08-1

Vandaag staat de 7e competitiewedstrijd en de laatste van de competitie indeling hoofdklasse fase 3 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn in het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen B.S.V. Boeimeer J08-1

1ste helft begon om 08.30
2e minuut kreeg RBC de eerste kans van de wedstrijd. Morris schoot gelijk van dichtbij raak. 1-0.
6e minuut een mooie pass van Liyaam komt terecht bij Morris, schiet helaas de bal net naast het doel.
8e minuut een voorzet van Ray komt bij Morris terecht en scoort de 2-0.
10e minuut een kans voor RBC, de bal gaat hoog over het doel heen.
12e minuut was het Boeimeer die hun eerste kans van de wedstrijd kreeg. Onze keeper Quinn houdt de bal tegen.
13e minuut een schot van de middenlijn door Dani B wordt nog maar net tegengehouden door de keeper.
15e minuut speelt Dani D zich vrij en scoort zo de 3-0 voor RBC.
16e minuut een schot van Dani D wordt tegen gehouden door de keeper.
18e minuut scoort Boeimeer de 3-1.
19e minuut Ray schiet de bal naar Liam. Liam schiet de bal naar  Dani D enscoort de 4-1.
20ste minuut een corner voor RBC wordt genomen door Liyaam en komt op het hoofd van Dani D en kopte zo de tussenstand naar 5-1.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 08.55
22ste minuut Boeimeer kwam beter uit de kleedkamer, kregen gelijk een kans. Gelukkig kon Quinn redding maken.
22ste minuut een uittrap van Quinn komt bij Dani D terecht. Hij scoort de 6-1 voor RBC.
23ste minuut een mooie actie van Morris zorgt ervoor dat de score nog verder uitloopt naar een 7-1 stand.
24ste minuut scoort Boeimeer de 7-2.
28ste minuut maakte een verdediger van Boeimeer een handsbal en daar kreeg RBC een Penalty voor. Deze werd genomen door Ray. Hij schoot de bal ruim naast het doel.
30ste minuut Ray schiet op het doel, de keeper kon nog maar net redding brengen.
31ste minuut een doelpunt voor RBC. Dani D scoort de 8-2.
35ste minuut een goede voorzet van Morris komt terecht bij Ray. De bal schiet hij net naast het doel.
39ste minuut Quinn pakt een voorzet van Boeimeer.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: B.S.V. Boeimeer mocht beginnen.

0-0 Redding Quinn
Liam 0-0 naast het doel geschoten
Morris 0-0 Redding keeper