Vandaag onze 6e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 3
OOSTERHOUT J08-1 TEGEN RBC J08

Vandaag staat de 6e competitiewedstrijd van de competitie indeling hoofdklasse fase 3 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 10.15 aanwezig moest zijn bij Sportpark Contreie, we gingen gezamenlijk naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen Oosterhout J08-1.

Helaas hadden we 1 afmelding vandaag Phellon kon helaas niet mee spelen.

Aanvaller: Dani D

VOOR DE WEDSTRIJD WERD ER EEN MINUUT STILTE GEHOUDEN NA EEN OVERLIJDEN VAN EEN RBC LID

1ste helft begon om 11.00
De eerste tien minuten ging het spel over en weer en kwamen er geen echte kansen voor beide teams.
11e minuut was het dan wel raak voor RBC. Morris die zich goed vrijspeelt en de bal beheerst in het hoekje schoot 0-1 voor RBC.
12e minuut kreeg Oosterhout hun eerste kans, onze keeper Quinn pakte de bal.
15e minuut een corner van Ray komt voor de voeten van Dani B en scoorde de 0-2 voor RBC.
19e minuut kreeg Oosterhout nog een grote kans, ze gingen alleen op het doel af. Quinn bleef de bal goed volgen en pakte de bal voor de voeten van de tegenstander af.allen Quinn bleef lang kijken en pakte de bal voor de voeten af van de tegenstander.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 11.30
21ste minuut een terugspeel bal van Dani D op Dani B die vanuit eigen helft op het doel zo zijn tweede doelpunt maakt voor vandaag. De stand is 0-3.
24ste minuut pakte Quinn een bal die hoog voor gegeven werd uit de lucht.
29ste minuut speelde Morris zich goed vrij, schoot de bal via de paal naar binnen. 0-4 voor RBC.
Vanaf minuut 30 tot minuut 35 gebeurde er niet heel veel. Het spel speelde zich een beetje op het middenveld en voor beide teams kwamen er geen kansen.
39ste minuut komt oosterhout met een gevaarlijk schot op doel. Gelukkig pakte Quinn de bal. Hij wilde graag de 0 houden.
40ste minuut de bal komt met een verre uittrap van Quinn terecht bij Ray en scoorde 0-5 voor RBC.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen

Penalty serie: Oosterhout mocht beginnen

0-0 over de lat geschoten