Vandaag onze 5e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 3
RBC J08 TEGEN SV ORANJE WIT J08-1

Vandaag staat de 5e competitiewedstrijd van de competitie indeling hoofdklasse fase 3 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn in het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen Oranje Wit J08-1

1ste helft begon om 08.30
2e minuut een schot van Oranje Wit werd goed uit de hoek gedoken door Quinn.
3e minuut een schot van Ray die onhoudbaar was voor de keeper 1-0.
5e minuut door een goede voorzet van Morris komt de bal bij Dani D terecht. Hij schoot de 2-0 binnen.
7e minuut een schot van Oranje Wit die Quinn makkelijk kon pakken.
8e minuut weer een kans voor Oranje Wit. Ze schoten de bal half hoog in de hoek. Quinn tikte de bal corner.
10e minuut was het een speler van Oranje Wit die alleen op onze keeper kwam. Quinn bleef goed naar de bal kijken en dook richting de voeten van de tegenstander en pakte de bal.
11e minuut gelijk na de aftrap scoorde Dani D de 3-0 voor RBC.
15e minuut een mooie actie van Morris die zichzelf goed vrij speelt,en kon zo de 4-0 binnen schieten.
16e minuut een voorzet van Dani B voor de voeten van Ray, schoot de bal in het doel en dat maakt de score 5-0.
19e minuut een corner voor Oranje Wit die uit de lucht gepakt wordt door Quinn.
20ste minuut gelijk na de uittrap van Quinn komt de bal bij Ray terecht, hij kon de 6-0 net voor de rust binnen schieten.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 08.55
22ste minuut kwam Oranje Wit er gevaarlijk uit via de zijlijn met een voorzet. Quinn stond goed voor het doel en had de bal gelijk klem vast.
23ste minuut geeft Liam een steekpass die terecht komt bij Morris. Hij kon de 7-0 zo binnen schieten.
26ste minuut een schot van Oranje Wit wordt tegen gehouden door Quinn maar in tweede instantie konden ze nog de 1-7 scoren.
29ste minuut een schot van veraf wordt van richting veranderd door onze verdediging. Quinn kon hem nog net naast het doel tikken.
31ste minuut een schot van Oranje Wit wordt tegen gehouden door Quinn maar helaas konden ze nog de 2-7 scoren.
34ste minuut eigenlijk een onhoudbare bal maar toch houdt Quinn de bal uit zijn doel.
35ste minuut door een mooie opbouw vanuit achter komt de bal terecht bij Morris. Hij maakt zijn 3e doelpunt voor vandaag en bracht de stand naar 8-2.
37ste minuut uit een corner schiet Ray gelijk op het doel, die draait er perfect in en zo werd het 9-2.
38ste minuut Phellon geeft een steekpass door het midden, Ray neemt hem aan en schiet hard op het doel. Hij maakt de tussenstand 10-2.
39ste minuut een afstand schot van liyaam belandt via de paal heerlijk in het doel. Zo komen onze jongens op 11-2.
40ste minuut gelijk na de aftrap van Oranje Wit pakt Dani D de bal af,loopt naar het doel. Hij ziet Morris vrij staan en kon de eindstand op het scorebord zetten van 12-2.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: SV Oranje Wit mocht beginnen.