Vandaag de 4e wedstrijd A.S.W.H. J08-1 TEGEN RBC J08

Vandaag staat de 4e competitiewedstrijd van de nieuwe competitie indeling hoofdklasse fase 3 voor onze jongens op het programma De trainer had afgesproken dat iedereen om 8.30 aanwezig moest zijn op sportpark Schildman van VV ASWH.

Aanvaller: Ray
Aanvaller: Dani D

1ste helft begon om 09.00
RBC mocht beginnen aan de wedstrijd.
in de 1ste minuut was het duidelijk dat RBC er vandaag vol zou gaan en dat kon je goed zien want het eerste schot van Dani D zat er gelijk in het doel 0-1 voor RBC.
3e minuut kreeg het team van ASWH een mogelijkheid en scoorde de 1-1.
4e minuut door een mooie steekpaas van Phellon kwam de bal bij Ray, en schoot de bal in het doel. 1-2 voor RBC.
4e minuut gelijk na de aftrap pakte Ray de bal af, ging alleen op de keeper af en scoorde de 1-3 voor RBC.
7e minuut kwam ASWH door onze  verdediging heen, onze keeper Quinn was alert en pakte de bal optijd voordat ze konden schieten.
8e minuut Dani B kwam langs de zijlijn gerend en geeft een voorzet op Ray, Hij kon hem binnen tikken en zo werdt het 1-4.
9e minuut gelijk na de aftrap pakte Morris de bal af, zag Liyaam vrij staan en speelde de bal naar hem.Hij scoorde de 1-5 voor RBC.
11e minuut kreeg ASWH twee grote kansen om te scoren, alleen dook Quinn twee keer op de goede plek om de ballen uit zijn doel te houden.
13e minuut was het weer ASWH die uit een Corner een kleine kans kreeg. Quinn kon de bal weg stompen. Uit deze counter kwam onze 1-6 uit die gescoord werd door Liyaam.
17e minuut vanuit een opbouw van achter kwam RBC door goed naar elkaar over te spelen voor het doel, Morris kon zo de 1-7 binnen schieten.
19e minuut een snelle counter vanuit RBC via Ray en kon de 1-8 scoren.
20ste minuut kreeg ASWH nog een vrije trap dicht op het doel van RBC. De bal werd goed in de hoek geschoten. Onze keeper Quinn tikte de bal corner.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 09.30.
23ste minuut kreeg ASWH een kans om te scoren, deze werd uitstekend geblokt door Phellon.
25ste minuut was het een corner voor ASWH. Quinn pakte de bal uit de lucht.
30ste minuut door mooi combinatie spel van RBC kon Morris de 1-9 maken. Dit was de mooiste aanval van de wedstrijd.
33ste minuut deed ASWH een stapje vooruit en scoorde de 2-9.
33ste minuut scoorde ASWH nog een doelpunt 3-9 onze boys waren er even niet helemaal bij in deze minuut.
36ste minuut schoot Liam nog op de paal.
37ste minuut een uittrap van Quinn komt bij Dani D terecht. Dani D wilt te gehaast schieten en schoot de bal naast het doel.
39ste minuut was het wel raak voor RBC om de dubbele cijfers te krijgen tegen deze normaal gesproken sterke tegenstander. Morris pakte de bal af op het middenveld, speelde door de verdediging heen en schoot de bal in het doel. Zo kwam RBC op 3-10 voorsprong.

Kort na het doelpunt van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: ASWH mocht beginnen.
0-0 schot naast het doel