De trainer had afgesproken dat iedereen om 18.00 aanwezig moest zijn bij het sportcomplex stadpolders van Oranje Wit, toen iedereen er was gingen wij gezamenlijk het sportcomplex op en naar de kleedkamer.

De volgende jongens waren er vandaag om een mooie resultaat weg te zetten tegen SV Oranje Wit.

Aanvaller: Ray

1ste helft begon om 18.45

3e minuut kans voor Dani D die net naast het doel ging.
4e minuut goede kans voor Ray, de keeper pakt de bal.
5e minuut Dani D geeft de bal voor en komt bij Ray en schiet de 0-1 binnen voor RBC.
6e minuut Liam geeft de bal voor het doel en Ray  en schiet meteen de 0-2 voor RBC in het doel.
7e minuut kwam Oranje Wit dichtbij het doel van RBC maar Quinn pakte de bal met een mooie redding.
9e minuut een kleine kans voor Oranje Wit die net naast geschoten werd.
10e minuut maakt Oranje Wit de 1-2.
13e minuut maakt Oranje Wit de 2-2.
14e minuut kans voor Phellon die net naast het doel geschoten werd.
15e minuut een prachtig doelpunt door Dani B en zo kwam RBC op een 2-3 voorsprong weer.
16e minuut kwam de bal bij onze doelpuntenmachine Ray en scoorde de 2-4 voor RBC.
17e minuut een kans voor Oranje Wit alleen stond Quinn in de weg.
20ste minuut kans voor Dani B die werd gepakt door de keeper.
20ste minuut kreeg ook Dani D een kans die werd gepakt door de keeper.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat een 1ste helft was dit!

2e helft begon om 19.15

25ste minuut kreeg Dani D een kans die werd gepakt door de keeper.
26ste minuut kreeg Dani D weer een kans om te scoren alleen kwam de bal tegen de paal aan.
29ste minuut een kans voor Ray die werd gepakt door de keeper.
30ste minuut een kans voor Dani D maar zijn schot ging net naast het doel.
30ste minuut maakt Oranje Wit de 3-4.
31ste minuut grote kans voor Ray maar keeper pakt de bal.
32ste minuut kans voor Liyaam hij schiet net over het doel.
33ste minuut kreeg Oranje Wit de bal maar Quinn paktede bal met een mooie redding.
34ste minuut Ray kreeg de bal voor zijn voeten en schoot op de paal.
34ste minuut kans voor Dani D, deze werd tegengehouden door de keeper.
35ste minuut Liam schiet van afstand op de paal en Ray is er als de kippen bij om de bal in het doel te trappen. zo komt RBC op een 3-5.
37ste minuut kreeg Oranje Wit een kans maar die ging hoog over het doel.
40ste minuut twee kansen kort achter elkaar voor Dani D, maar twee keer stond de keeper op de goede plek.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: SV Oranje Wit mocht beginnen.