• Uitslag: 0 -12
  • Verslaggever: Jan-willem kuijten

Vandaag onze 4e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 4
S.V.Walcheren J08-1 TEGEN RBC J08

Vandaag staat de 4e competitiewedstrijd van de competitie indeling hoofdklasse fase 4 voor onze jongens op het programma, tevens ook onze kampioenswedstrijd.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 09.15 aanwezig moest zijn bij sportpark Bonedijke, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een fantastisch resultaat weg te zetten tegen S.V. Walcheren J08-1

Quinn kon helaas de wedstrijd niet mee doen, hij bleek na de warming up nog teveel last te hebben van zijn gekneusde pols.

1ste helft begon om 09.45

1ste minuut kreeg RBC zijn eerste kans, het schot van Ray komt tegen de paal aan.
2e minuut was het wel raak voor Ray, hij scoorde de 0-1 voor RBC.
4e minuut een schot van Morris ging net naast het doel.
6e minuut een schot van Ray komt tegen de paal aan.
7e minuut ging Ray alleen op de keeper af, helaas pakte de keeper de bal.
8e minuut een schot van Morris word gepakt door de keeper.
9e minuut een schot van Phellon vanaf de middellijn wordt tegen gehouden door de keeper.
10e minuut was het raak,Ray schiet op het doel en scoort de 0-2.
11e minuut gelijk na de aftrap pakt Ray de bal af en schiet op het doel en scoort de 0-3.
12e minuut speelt Liyaam zich goed vrij en schiet op het doel maar de keeper stond in de pad en pakt de bal.
17e minuut scoort Liam de 0-4. Hij schiet de bal strak in de hoek.
20ste minuut Dani B speelt de bal naar Morris, hij rent naar de achterlijn en geeft een voorzet die bij Ray terecht komt. Hij scoort de 0-5 voor RBC.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begint om 10.30
22ste minuut speelt Morris zich goed vrij en schiet op het doel maar de keeper houdt de bal tegen.
25ste minuut een schot van Ray komt tegen de lat aan.
28ste minuut een slechte uittrap van de keeper komt bij Morris terecht en strafte deze gelijk af door het 6e doelpunt te scoren.
29ste minuut Dani B komt met een goede dribbel via de zijlijn en geeft de bal voor en komt bij Morris terecht en scoort de 0-7 voor RBC.
30ste minuut komt Walcheren voor de eerste keer voor het doel van RBC, Dani D pakt de bal met een goede redding.
30ste minuut door een mooie solo-actie maakt Morris de 0-8.
31ste minuut Ray gaat de laatste tien minuten keepen en Dani D weer als veldspeler.
32ste minuut een goede voorzet van Morris komt bij Liam terecht, hij scoort de 0-9.
34ste minuut kwam Dani D aan de bal en schiet van afstand de 0-10 in het doel.
35ste minuut een perfecte geplaatste bal in de hoek zorgt ervoor dat Morris de 0-11 scoort.
38ste minuut was het Liyaam die een sterke wedstrijd speelt en de score naar 0-12 schiet.
40ste minuut de scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. Er kon feest gevierd worden onze jongens waren weer kampioen.

Penalty serie: S.V.Walcheren mocht beginnen.
 0-0 naast het doel geschoten