Vloerverwarming Store en RBC verlengen samenwerking

17-05-2024

ROOSENDAAL - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is superblij dat Vloerverwarming Store bereid is gevonden om de club nog langer te gaan ondersteunen. Onlangs mocht voorzitter Kees van Hassel de overeenkomst met dit bedrijf uit Oud Gastel met drie jaar verlengen.

Vloerverwarming Store is dé specialist in vloerverwarmingen. Zij leveren het meest complete assortiment hoogwaardige producten voor elektrische en water gedragen vloerverwarmingssystemen. Ze hebben alle materialen op voorraad, die zorgen voor een snelle en simpele installatie van uw vloerverwarming.

Het maakt niet uit voor welk soort ruimte of voor welke vloerafwerking; vloerverwarming is toepasbaar in zowel bestaande (woon)situaties als in nieuwbouwprojecten en zelfs in monumentale panden. Daarnaast hebben zij een gespecialiseerd assortiment elektrische verwarming oplossingen, zoals spiegelverwarming, plafondverwarming en vorstvrijlinten.

De deskundige adviseurs maken voor u een gedetailleerde offerte inclusief prijsopgave, die u per e-mail toegestuurd krijgt. Wanneer u kiest voor een water gedragen systeem, dan kunnen zij ook geheel gratis een legplan voor u uitwerken.

Wilt u weten welke onderdelen u voor uw project nodig heeft en wat de kosten hiervoor zijn? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor uw water gedragen of elektrische vloerverwarmingssysteem via https://www.vloerverwarmingstore.nl/ of bel 085-02 98 898.