De 200e sponsor!

12-09-2023

ROOSENDAAL - Een mijlpaal voor het RBC Netwerk, in drie jaar tijd van 30 naar 200 sponsoren. Kees van Hassel, voorzitter RBC en RBC Netwerk: "Als je kijkt naar hoe we zijn begonnen en waar we nu staan dan is dat een wereld van verschil. Van zullen we iets organiseren naar iedere maand wat te doen. Van wilt u alstublieft sponsor worden naar ja natuurlijk kunt u aansluiten! Velen hebben hier aan bijgedragen, maar natuurlijk heeft de komst van Hans van der Ende alles in een stroomversnelling gebracht. Bedrijven vinden weer bij RBC wat ze er vroeger vonden: verbinding en ontspanning. Het RBC Netwerk geeft de club een gezonde basis om de doelen die we nastreven te behalen. We zijn dan ook onwijs trots op wat er nu staat, maar zijn zeker nog niet klaar!"

En wie is dan die 200e sponsor? Love for Live. Welkom bij het RBC Netwerk!

Het KPO-circus met Hans Klok op het veld van het Atik Stadion eind juni is vast niemand ontgaan. Daaruit blijkt wel dat niets onmogelijk is voor dit evenementenbureau.

Love for Live is een expert in het bedenken en produceren van unieke evenementen voor bedrijven, gemeentes, onderwijs- en zorginstellingen.

"Wij worden oprecht blij van van de magie die ontstaat door samenwerking", zegt eigenaar Maarten C. Verheij. "Met de kennis en visie van de klant en onze creativiteit en kennis bereiken we veel. De liefde voor live communicatie, dat is waarom wij Love for Live vormen."

Daarnaast is Love for Live ook inzetbaar voor interim project management. (o.a. Festival op de Grens, Hartverwarmend Festival en de ZLM Tour). Door de jarenlange ervaring en kennis op het gebied van facilitaire zaken, vergunningen en leveranciers tillen zij als geen ander, de te organiseren evenementen naar een hoger plan.

Ben je van plan een memorabel jubileum, bedrijfsopening of een knallend feest voor je medewerkers te organiseren? Maak een afspraak met Love for Live om de mogelijkheden te bespreken. Volg hen alvast via www.loveforlive.nl.